BALIQCHILIK SOHASIDA TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINI DAVLAT TOMONIDAN TARTIBGA SOLISHNING NAZARIY ASOSLARI VA O‘ZBEKISTON IQTISODIY MUHITIDA UNING SAMARADORLIGINI BAHOLASH - Rajapov, Xayrulla (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqolada qishloq xoʻjaligi baliqchilik sohasini davlat tomonidan tartibga solishning mazmunmohiyati, zarurati, maqsad va vazifalari hamda davlat tomonidan tartibga solishning yo‘nalishlari yoritilgan.